Weis events

Bedrijfs-
jubileum

Door een jubileumjaar in te zetten wordt dit niet alleen vreugdelijk gevierd maar til je ook het merk en de mensen naar een hoger plan binnen de organisatie.

Bedrijfsjubileum organiseren

Viert jouw bedrijf het jubileumfeest op een onvergetelijke manier? Een mijlpaal om te vieren, samen terug te blikken en vooruit te kijken. Een jubileum is een uitstekend moment om dit samen met jouw werknemers en / of (interne / externe) relaties te vieren. Op deze manier besteed je speciale aandacht aan een mijlpaal, dit vreugdevolle feit, dat natuurlijk moet worden gevierd. Een moment waarop je denkt aan de voorgaande jaren, stilstaat bij het jubileum maar ook vooruit kijkt naar de toekomst.

Onze bedrijfsjubilea

 

Jubileumevenementen kunnen een belangrijke rol spelen bij het behalen van ambities en doelstellingen van een organisatie en haar mensen. Graag bespreken wij jullie wensen om samen te bekijken wat Weis Events hierin kan betekenen. Kies je voor een prachtige locatie of houd je het binnenshuis?

Wij denken graag mee en zetten ons dan ook volledig in om dit speciale moment naar een uitmuntend hoogtepunt te brengen.

 

Een bedrijfsjubileum moet onvergetelijk zijn! Je viert het immers maar eenmalig en zonder herkansing. Daarom zorgen wij voor een evenement waar je gasten nog jaren over napraten. Word het een feestavond, bijzonder dagprogramma of meerdaags evenement? Blijf je in eigen huis, huur je een externe locatie of vier je jouw jubileumfeest op meerdere plekken? Alles kan!

Laat je verbazen door onze wauw - factor voor personeelsfeesten, klantendagen, teambuilding, jubileumfeesten of bedrijfsuitjes!

Als evenementenbureau organiseren wij bedrijfsevenementen met een wauw - factor!

Meer events bekijken?

Neem contact op

Let's talk event -

We willen graag van je horen!

Bel ons

085-2007 187
info@weisevents.nl

Bedrijfsgegevens: