Wat we doen

Extra's

Wil je meer dan de diensten die we bieden?

Extra's

Live Entertainment

Een live beleving is de béste beleving! Voor elke gelegenheid is er een mogelijkheid voor live entertainment. Wil je graag een artiest op je feest of een clown op je verjaardag. Je kan het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Van dansgroep tot goochelaar of spreker op je bijeenkomst of reünie.

Entertainment kan ons niet alleen vermaken maar het brengt de mensen ook bij elkaar. En hoe mooi is het als dit tegelijkertijd ook een natuurlijke ontstresser is die zelfs sommige in moeilijke tijden een beetje steun geeft.

Er is dus iets bijzonders aan live entertainment!

Beveilliging

Professionaliteit en gastvrijheid, veiligheid en veiligheidsgevoel. Dit is waar een bepaald feest of event aan dient te voldoen.

Weis Events kan voor jouw feest of event in samenwerking met een erkend beveiligingsbureau jouw calamiteitenplan kloppend maken en zorgen voor de geruststellende juiste invulling en uitvoering daarvan.

Hierbij wordt er gehandeld conform de landelijke en lokale wet- en regelgeving. Daarnaast zal de beveiliging de betrokkenen hierbij op de eventuele veiligheidsrisico’s attenderen en geeft daarin gevraagd en ongevraagd, gepast advies ten behoeve van de juiste bewustwording. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op.

Fotografie

Op zoek naar de beste event fotografie voor jouw feest, event of bruiloft?

Welke gebeurtenis dan ook wij vinden voor jou de fotograaf die de feestavond of het evenement professioneel op de foto zet.

Het is nog niet zo gemakkelijk om een feestende menigte goed op de foto te zetten. Het vergt veel kennis van event fotografie en speciale vaardigheden van de event fotograaf. Het feest/event moet eruit springen op de foto’s, waarbij de sfeer een grote rol speelt. Voor je het weet is je event voorbij, daarom is de event fotograaf dynamisch, sociaal en weet hij/zij de juiste momenten vast te leggen. Wij zorgen voor een fotograaf die aansluit bij jouw doelgroep. Bij onze kennismaking bepalen we onder andere welke gebeurtenissen tijdens jouw feest of evenement belangrijk zijn en selecteren we de fotograaf die het beste bij jouw event of feest past.

Geschenkpakketten

Weis Events biedt naast de organisatie van een feest of event ook themapakketten aan. Dit maakt het voor jou mogelijk om leuke feestartikelen te bestellen met een bepaald thema. We hebben een leuke collectie themapakketten samengesteld die je bij ons kunt bestellen. Staat het thema waarnaar je op zoek bent er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op en wij regelen voor jou het gewenste thema.

Indien je een andere samenstelling wenst dan op de afbeeldingen staat vermeld is dit geen enkel probleem. Dit kun je aangeven bij het aanvraagformulier of bij vragen neem gerust contact met ons op.

Ben of ken jij iemand die gaat trouwen?

Plan een onvergetelijke bruiloft met weis events

Neem contact op

Let's talk event -

We willen graag van je horen!

Bel ons

085-2007 187
info@weisevents.nl

Bedrijfsgegevens: