Weis events

Business Family Fun -

Ben je op zoek naar een leuke dag waarbij heel het gezin het naar zijn zin heeft? Vaak wordt hier een pretpark voor uitgekozen. Uiteraard leuk, alleen gaat vaak iedereen zijn eigen kant op en zie je de collega’s weinig tot zelfs niet.

Business family fun is volledig ontwikkeld op het houden van een familiedag op eigen terrein.

Een familiedag organiseren op eigen terrein

Familiedag voor je bedrijf organiseren? Wij nemen graag het werk uit handen en creëren een originele familiedag om nooit meer te vergeten! Wat is de gelegenheid? Jubileum? Nieuw pand? Of is het tijd om de medewerkers eens te bedanken en gunnen jullie hun gezinsleden  eens een kijkje in de keuken? Wat de gelegenheid ook is, het is belangrijk dat iedereen geniet: van jongste telg tot directie. Een uitdaging!

Maar geen nood, Weis Events zorgt voor een familiedag die verrast en waarover men nog lang napraat. We bedenken een uniek programma en zorgen voor een meerwaarde die je nergens anders krijgt.

Een familiedag organiseren op eigen terrein

Aan de hand van jullie wensen en doelstelling creëren we een onvergetelijk eventconcept en zorgen daarna voor een perfecte uitvoering.
Wil je een offerte ontvangen of advies voor jullie personeelsfeest?

Op onze website zijn de verschillende bedrijfsevenementen beschreven, maar over de exacte invulling hiervan willen wij graag iets unieks en persoonlijks creëren. Daarom maken wij graag persoonlijk kennis met elkaar!

Neem dan contact met ons op of bel ons via telefoonnummer 085 – 2007 187

Laat je verbazen door onze wauw - factor voor personeelsfeesten, klantendagen, teambuilding, jubileumfeesten of bedrijfsuitjes!

Unieke events, 100% maatwerk en die naadloos aansluit op jullie wensen. Zullen we eens kennismaken? We komen graag met je in contact.

Meer events bekijken?

Neem contact op

Let's talk event -

We willen graag van je horen!

Bel ons

085-2007 187
info@weisevents.nl

Bedrijfsgegevens: