shutterstock_1794017089-1030x687

Weis events

Corona-proof Evenement -

Geen nood, want Weis events staat klaar om je te helpen, zodat ook jullie bedrijfsevenement volledig veilig en coronaproof is.

Coronaproof evenement - Absoluut mogelijk!

Blijf verbonden. Juist nu. Kom digitaal samen.

Begin maart ging er abrupt een streep door alle activiteiten en bijeenkomsten. Niet alleen je persoonlijke vakantieplannen en uitjes, maar ook alle evenementen, activiteiten en bijeenkomsten in de zakelijke branche werden afgelast. Geen personeelsfeest, productpresentatie of netwerkevent meer. We moesten zoveel mogelijk afstand houden. Kansen om jouw communicatieboodschap nog steeds in de vorm van een impactvol event over de bühne te brengen? Ook in de anderhalvemetersamenleving is dit zeker mogelijk!

In samenhang met de protocollen die vanuit de Evenementenbranche en vanuit de Horeca zijn gegeven, hebben wij een aantal arrangementen gemaakt, die 100& Corona-proof zijn. Indien er nog aanvullende voorwaarden vanuit het RIVM of veiligheidsregio worden gesteld, nemen wij die uiteraard mee.

Onze Corona Proof Evenementen

Een drive thru, volledig in je eigen auto maar toch samen met je collega’s aanwezig op de kerstborrel! De drive-thru is gemakkelijk op te zetten op verschillende locaties. Daarnaast maakt dit type evenement het wel mogelijk om een gevoel te creëren zoals live evenementen daar bekend om staan. Creëer volledig de kerstsfeer op jouw drive-thru of hang een ander thema aan jouw evenement en geef je gasten dat echte ‘wow’ gevoel!

 

De drive-in bioscoop leeft weer helemaal op! En zeg nu zelf, het heeft iets nostalgisch. Daarnaast is het een verfrissende manier om er met het bedrijf op uit te gaan en samen een mooie avond te beleven! Natuurlijk draaien we niet de standaard afgezaagde Home Alone films, maar we maken er samen met jou een fantastische avond van, met meer dan een simpele film. Denk aan heerlijk eten en een mooie licht en geluidshow. [/caption]

We kunnen dit programma overal uitvoeren, bijvoorbeeld op het parkeerterrein bij kantoor of op een plein.

Daarnaast kunnen we het bedrijfsuitje aanpassen aan iedereen zijn/haar wensen. Hebben jullie zin in een filmklassieker? Een spannende film vol met actie? Of gaan jullie toch liever voor een komedie? Voor ons is niets te gek. Net als bij de bioscoop worden er snacks verzorgd, zoals popcorn, snoep en frisdrank.

Een hybride event is een combinatie van een fysiek en online evenement. Dit gaat verder dan livestreaming; er zijn namelijk diverse mogelijkheden voor interactie met de online sprekers en deelnemers.

Dit is hét ideale evenement in coronatijd als het gaat om coronaproof organiseren. Online evenementen zijn vanuit huis bij te wonen en aan te vullen met tal van leuke opties. Denk aan een gezamenlijke games of een kookshow waarbij iedereen de ingrediënten thuisgestuurd krijgt of een talkshow met live inzendingen. Ook kunnen er interviewers op pad worden gestuurd om bij medewerkers thuis langs te gaan om te kijken hoe zij het evenement bijwonen en hoe zij het thuiswerken ervaren bijvoorbeeld!

Door een uniek zekersysteem waarbij je continue gezekerd bent, is dit het veiligste klimbos van Nederland! Ervaren instructeurs staan voor jullie klaar om een onvergetelijke tijd op de 9 diverse parcoursen te laten beleven.

Score: 8.0 – Vanaf € 24,95 p.p.

Na een lange tijd thuiswerken en aanpassen aan de huidige situatie, komt er langzaam maar zeker ruimte om op avontuur te gaan in de buitenlucht. Voor veel organisaties is het een uitdagende periode, een tijd die veel vraagt van iedereen. Maar het brengt ons ook dichterbij elkaar. Kortom hoogtijd om samen een leuk avontuur te beleven. Veel outdoor activiteiten kunnen door gaan!

De 5 stappen voor een corona-proof evenement:

Onze corona-instructies:

De supervisor (jouw aanspreekpunt) is tevens de Corona-verantwoordelijke tijdens het evenement. Hij/ Zij ziet er op toe dat alles conform de regels verloopt en zal ingrijpen wanneer dit nodig is. Elke gast ontvangt aan het begin van het evenement een Coronabriefing.

Middels een website zullen gasten zich aanmelden en daarbij een aantal vragen beantwoorden (conform de vereisten van het RIVM). Bij de entree van het evenement wordt gecontroleerd of jouw gast aangemeld is. Wij zullen duidelijke materialen gebruiken met Corona-informatie. Denk aan een (Roll-Up) banner tot aan Corona signing bij de toiletten.

Meer events bekijken?

Neem contact op

Let's talk event -

We willen graag van je horen!

Bel ons

085-2007 187
info@weisevents.nl

Bedrijfsgegevens: