Weis events

Events in de bouwsector -

Wij zijn de juiste schakel die de bouwwereld als geen ander begrijpt op het gebied van evenementen. Weis Events helpt je bij de creatie en organisatie van een onvergetelijk en doeltreffend evenement in de bouwsector.

Evenement in de bouwsector organiseren

Van een opening en/ of oplevering van de bouw, de aankondiging van de bouwvak tot een bewonersmiddag of een project waar

op een ongedwongen manier de bouwmensen en de bewoners postief tot elkaar worden gebracht.

Weis Events weet als geen ander hoe hier het beste op ingespeeld kan worden.

Onze evenementen

Rechtstreeks geïnspireerd door de bouwplaats: een kok in overall en bouwhelm serveert de allerbeste hamburgers vanaf een cementmolen als barbecue.

Een omgebouwde schaftkeet als foodtruck is een beleving op elke feestelijke gelegenheid in de bouw. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de start van een bouw, aankondiging van de bouwvak, aankondiging van de kerstvakantie of bewonersmiddag.

 

De start van de bouw of het slaan van de eerste paal of het leggen van de “eerste” steen is een feestelijke moment! Of het nou gaat om de start bouw van een renovatie project, nieuwbouw project, zakelijk pand, onze acts in thema bouw zorgen voor een bijzondere officiële start en zijn tevens een uitgelezen kans voor een persmoment.

Met een treffende openingsact die ook voor mooie persfoto’s zorgt, wordt het feestelijke moment energiek vastgelegd.

 

Het is doorgaans heel moeilijk om contact te maken als bouwlieden met de bewonersgroep, zeker daar er ook al een verstandhouding is van “noodzakelijk kwaad” in plaats van “hulp en verbetering bieden” van de bewoners naar het bouwbedrijf en de werknemers toe.

Onze magic entertainer kan ook de zaken omtrent de werkzaamheden die dienen plaats te vinden
op een positieve manier bespreekbaar maken bij de bewoners

 

Of het nou gaat om een bewonersmiddag voor de bewoners tijdens een renovatie of voor de toekomstige bewoners van hun nieuwbouwwoning. Wij zorgen voor een leuke en actieve invulling voor jong en oud. Wij organiseren unieke bewonersmiddagen waar een hoop te beleven is op elk niveau.

Een renovatie in bewoonde toestand is een complex onderneming. Daarom is niet alleen de uitvoering, maar ook de sociale kant belangrijk bij een renovatie. Samen met alle bewoners een gezellige middag zal zijn vruchten afwerpen.

Bij nieuwbouwwoningen valt deze complexiteit weg maar een unieke bewonersmiddag is hier net zo belangrijk.

Laat je verbazen door onze wauw - factor voor personeelsfeesten, klantendagen, teambuilding, jubileumfeesten of bedrijfsuitjes!

Unieke events, 100% maatwerk en die naadloos aansluit op jullie wensen. Zullen we eens kennismaken? We komen graag met je in contact.

Meer events bekijken?

Neem contact op

Let's talk event -

We willen graag van je horen!

Bel ons

085-2007 187
info@weisevents.nl

Bedrijfsgegevens: