Weis events

Feestdagen -

De traditie om sinterklaas en kerst steevast thuis met familie te vieren lijkt langzaam te veranderen. 

Waarom dit feestelijke moment ook niet vieren samen met je collega’s of misschien wel samen met hun gezin.

Feestdagen op het werk organiseren

Wil je een leuke dag of avond op het werk organiseren, waar je collega’s nader tot elkaar komen en een gezellige sinterklaasavond of kerstavond vieren op het werk?

Weis Events staat voor je klaar en kan dit naar wensen helemaal uit handen nemen.

Van volledig aangekleed gezellig borrelen tot animatie voor de kinderen.

Onze events

100% tevredenheid bij de medewerker! Medewerkers shoppen hun eigen kerstpakket bij de verschillende sfeervolle kramen tijdens een kerstmarkt op jullie eigen (externe) locatie. En het enige wat jullie hoeven te doen is jullie wensen aangeven en vervolgens nemen wij alles over! Een kerstmarkt op eigen locatie is echter wel fiscaal aantrekkelijker, een sfeervolle waardevolle afsluiting van het jaar en eenvoudig te combineren met de kerstborrel.

Benieuwd naar hoe deze te gekke beleving in zijn werk gaat? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Dit kan een wat formelere borrel zijn maar je hebt natuurlijk ook de keuze om de karaokebar van stal te halen. Je kan het zo gek niet bedenken en wij verzorgen dit moment van A tot Z.

Borrelen is sowieso een goed idee om de werksfeer te verbeteren en mogelijk dat medewerkers nieuwe teamgenoten wat beter leren kennen. Je babbelt de hele dag door al over de nieuwe begrotingen en formulieren die nog ingevuld moeten worden. Laat het los en toon interesse in het privéleven van je collega’s. Misschien blijkt die ene medewerker toch interessanter dan je in eerste instantie dacht.

Wanneer je het personeel wilt verassen met een kerstpakket ben je bij ons aan het juiste adres. Door de samenwerking met een professionele leverancier die gespecialiseerd zijn in het professioneel creëren, verpakken en distribueren van kerst- en themapakketten ben je verzekerd van een leuk cadeau voor de medewerker.

Naast het originele kerstpakket is het ook mogelijk om een leuk themapakket voor de medewerker samen te stellen. Denk hierbij aan Pasen, Sinterklaas etc. Mocht je alleen een relatiegeschenk nodig hebben is dit geen enkel probleem. Neem voor de mogelijkheden gerust contact met ons op.

Bestel hier je kerstgeschenken >

Sinterklaas is weer in het land. In Nederland betekent dit de komende weken weer feest in het teken van de goed heiligman. Dit is het moment om aan te grijpen en een leuk feest te organiseren voor de medewerkers en indien gewenst hun kinderen. Het blijft een echte Hollandse traditie en een sinterklaasviering wordt vooral geslaagd wanneer er originele en vermakelijke activiteiten zijn georganiseerd. Zo zijn er verschillende activiteiten mogelijk zoals “Sinterklaasroast” of “Het dobbelspel”. Kies je ervoor om de kinderen erbij te betrekken, ook dan denken wij graag mee over de mogelijkheden.

Sinterklaas pakketten bestellen >

Laat je verbazen door onze wauw - factor voor personeelsfeesten, klantendagen, teambuilding, jubileumfeesten of bedrijfsuitjes!

Unieke events, 100% maatwerk en die naadloos aansluit op jullie wensen. Zullen we eens kennismaken? We komen graag met je in contact.

Hoe willen jullie de feestdagen vieren?

Meer events bekijken?

Neem contact op

Let's talk event -

We willen graag van je horen!

Bel ons

085-2007 187
info@weisevents.nl

Bedrijfsgegevens: