Beoordeeld met een 8.2

Gamified Personeels training -

Train en test het personeel op een leuke manier met een op maat gemaakte game!

Blijf verbonden. Kom digitaal samen.

Wil jij het personeel op een leuke manier bijbrengen wat de nieuwe bedrijfsregels zijn door de komst van Corona? Wij kunnen de nieuwe veiligheidsregels ‘gamified’ maken, zodat iedereen op een leuke manier kennis maakt met de veranderingen. En dat hoeft niet vanuit kantoor of de vergaderzaal, maar dit kan gewoon vanuit huis.

Onze online events

Wij zorgen ervoor dat scores bepalen of iemand de kennis in huis heeft die je nodig acht voor de organisatie. Wij zorgen ervoor dat een training ook leuk kan zijn, en dat praktijk en theorie op deze manier toch getest kan worden. Een nieuwe manier van trainen, en wij maken het mogelijk!

Als evenementenbureau organiseren wij bedrijfsevenementen met een wauw-factor!

Personeel kan de test gewoon thuis doen.  Je collega heeft van te voren het lesmateriaal toegekend gekregen via een online cursus of online training. Je meet op afstand en krijgt de resultaten na afloop inzichtelijk. De opdrachten kunnen bestaan uit meerkeuze vragen, foto- en video-opdrachten, maar ook open vragen en raadsels zijn mogelijk. Hier kan een tijdslimiet aan toegevoegd worden. Daarnaast is het mogelijk om foto’s en video’s te laten opnemen van werksituaties, zo vallen de praktijk en theorie mooi samen.

Zo manage en test je de kennis van je collega’s op een unieke en leuke manier!

– Op maat gemaakte game

– Instructies en persoonlijke login

– Inzicht in scores en resultaten per persoon

– Prijs op aanvraag

Meer events bekijken?

Neem contact op

Let's talk event -

We willen graag van je horen!

Bel ons

085-2007 187
info@weisevents.nl

Bedrijfsgegevens: