Weis events

Open dag -

Een open dag of open huis op het eigen bedrijf terrein organiseren is een unieke gelegenheid voor velen! 

Jullie weten al dat je bij een wonderlijk bedrijf werkt, nu de rest van de wereld nog.

Een open dag organiseren

Bij het organiseren van een open dag of open huis voor jullie bedrijf, komt heel wat kijken. Hoe creëer je het ‘wow-effect’ en op welke manier voelen alle afdelingen zich betrokken? Gelukkig zij wij de juiste partij om jullie te ondersteunen en ontzorgen bij de organisatie van de open dag.

Meer informatie

 

Het is een perfect moment om relaties te versterken en potentiële klanten kennis te laten maken met jouw bedrijf.

Wat wil je laten zien en hoe betrek je het personeel bij het evenement? Het is belangrijk dat het personeel zich verbonden voelt, zodat ook alle genodigden met een positief gevoel de deur uit gaan.

Geef je zakelijke relaties een kijkje achter de schermen, geef familie van je medewerkers de mogelijkheid om eens te kijken naar de werkplek en bedrijfsactiviteiten of nodig omwonenden uit om ze een goed gevoel te geven bij je bedrijf/organisatie.

 

Het algemene doel van een open dag of open huis organiseren voor bedrijven is een letterlijk ‘kijkje achter de schermen’ geven. Het laten zien van productieprocessen, jullie naamsbekendheid verhogen of het laten zien van de voortgang van een bouwproject.

Ook het bevorderen van de inzet en motivatie van de eigen medewerkers of de banden aanhalen met relaties kan hiermee bevorderd worden. Een open dag of open huis bij bedrijven waar klanten en medewerkers ook het hele gezin mee mogen nemen, met ongekende belevenissen voor jong en oud

Laat je verbazen door onze wauw - factor voor personeelsfeesten, klantendagen, teambuilding, jubileumfeesten of bedrijfsuitjes!

Unieke events, 100% maatwerk en die naadloos aansluit op jullie wensen. Zullen we eens kennismaken? We komen graag met je in contact.

Meer events bekijken?

Neem contact op

Let's talk event -

We willen graag van je horen!

Bel ons

085-2007 187
info@weisevents.nl

Bedrijfsgegevens: