Weis events

Openingsfeest -

Wil je de opening van jouw nieuwe bedrijf of wellicht jouw nieuwe locatie feestelijk vieren? Waarmee je alle huidige werknemers en leveranciers bedankt voor de (jaren lange) inzet, huidige klanten welkom heten maar ook nieuwe publiek trekken?

Dan is een eerste indruk belangrijk! En dat weten wij van Weis Events maar al te goed!

Een openingsfeest organiseren

De aanloop naar de grote dag brengt een hoop stress met zich mee. Je wilt niet alleen dat jouw bedrijf klaar is voor de grote opening, maar ook jouw personeel moet voorbereid zijn. Daarbij wil je ook nog dat jouw doelgroep af weet van de opening van jouw (nieuwe) bedrijf.

En dan hebben we het nog niet eens over de voorbereiding van het openingsfeest! Wil je het groots aanpakken of ga je toch liever voor een intieme groep met mensen die betrokken zijn geweest bij alle voorbereidingen. Dan moet je nog bepalen waar je de hapjes, drankjes en andere benodigdheden gaat regelen. Kies je voor rustige achtergrond muziek of toch liever een live band, DJ of een spectaculaire openingsact?

Onze feesten

 

Is je huidige bedrijfspand gerenoveerd? Verhuis je naar een grotere locatie? Of open je een nieuwe winkelvestiging? Het zijn allemaal redenen voor een groots openingsfeest. Je krijgt immers nooit een tweede kans om een onuitwisbare eerste indruk te maken op klanten en relaties. Wij zorgen samen met jou voor een feestelijke opening die bezoekers zich nog lang zullen herinneren.

De belangrijkste voorwaarde voor een succesvolle opening is originaliteit. Een lint doorknippen en confetti strooien gebeurt tijdens elk openingsfeest. Het is dan ook zaak om je te onderscheiden met originele invalshoeken en activiteiten.

Samen prikkelen wij jouw genodigden, om te komen naar deze bijzondere opening. Naast originele en heerlijke catering, gezellige muziek en bijzonder entertainment, vindt natuurlijk een prachtige openingsact plaats, speciaal afgestemd op het bedrijf. Wij werken samen met specialisten in het creeëren van spectaculaire openingsacts.

Wat voor evenement jij ook organiseert: het inhuren van een ambassadeur is vaak een ideale manier om jouw event een gezicht te geven. Dat geldt in het bijzonder voor een opening, waar een openingspraatje en het doorknippen van een lint in veel gevallen vaste prik zijn. De ambassadeur moet daarom bij voorkeur welbespraakt zijn én qua uitstraling aansluiten op de identiteit van jouw organisatie. Voor het boeken van de juiste BN’er zit je bij ons goed

Tijdens een openingsfeest geldt: hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Je wilt immers dat zoveel mogelijk mensen op de hoogte zijn van jouw nieuwe bedrijfslocatie.

Unieke events, 100% maatwerk en die naadloos aansluit op jullie wensen. Zullen we eens kennismaken? We komen graag met je in contact.

Meer events bekijken?

Neem contact op

Let's talk event -

We willen graag van je horen!

Bel ons

085-2007 187
info@weisevents.nl

Bedrijfsgegevens: