Weis events

Personeelsfeest -

Ben je op zoek naar een onvergetelijke invulling van jullie personeelsevenement? Weis Events helpt je bij de creatie en organisatie van een onvergetelijk event.

Personeelsfeest Organiseren

LAAT JE VERBAZEN DOOR ONZE WAUW – FACTOR

Van personeelsfeest, teamuitje tot bedrijfsfeest. Jullie personeelsfeest zorgt gegarandeerd voor een blijvende herinnering. Het jaarlijkse personeelsfeest of om weer een periode af te sluiten. Wil je het echt ‘groots’ aanpakken? Ook daar zijn wij toe in staat.

Tijdens onze kennismaking bespreken wij alles zodat er naar jullie wensen geregeld kan worden.

Wij zitten klaar om je personeelsfeest tot een succes te maken! Want een goed personeelsfeest zorgt voor een lach op het gezicht, brengt collega’s dichter bij elkaar en brengt nieuwe energie op de werkvloer. Heb je een leuk idee voor een personeelsfeest en heb je hulp nodig bij de realisatie ervan? Of het nou een groot feest is of een gezellige BBQ, wij horen graag je ideeën en voeren deze graag uit.

Onze personeelsfeesten

 

Wil je een verrassend personeelsfeest organiseren? Een bedrijfsfeest dat een onvergetelijke WAUW – Factor heeft en waarin beleving, vermaak en plezier voorop staan? Het organiseren van een origineel en creatief personeelsfeest is een uitdaging, maar daar kunnen wij je mee helpen! Wanneer je de organisatie van het personeelsfeest uit handen geeft aan evenementenbureau Weis Events, ben je verzekerd van kwaliteit en creativiteit!

Je wilt met een feest indruk maken en daarom moet een personeelsfeest beleving zijn. Jullie personeelsfeest zowel op de mooiste feestlocaties als op eigen terrein. Alles is mogelijk en wij helpen daar graag een handje bij. We hebben samenwerkingen met de mooiste locaties, spraakmakende artiesten en de gaafste uiteenlopende programma’s.  Maar ook wanneer jullie personeelsfeest op eigen terrein plaatsvindt, zijn wij een uitstekende eventpartner. Feesttenten, aankleding, decoraties, techniek, catering. Niks slaan we over en alles wordt voor je verzorgd.  Geniet van hetgeen deze dag met zich meebrengt. Geheel ontzorgd en een lach op het gezicht van jouw gasten!

Laat je verbazen door onze wauw - factor voor personeelsfeesten, klantendagen, teambuilding, jubileumfeesten of bedrijfsuitjes!

Unieke events, 100% maatwerk en die naadloos aansluit op jullie wensen. Zullen we eens kennismaken? We komen graag met je in contact!

Meer events bekijken?

Neem contact op

Let's talk event -

We willen graag van je horen!

Bel ons

085-2007 187
info@weisevents.nl

Bedrijfsgegevens: