Weis events

Relatie Evenement -

Door middel van een relatie evenement kan je de (potentiële) klant binden aan jullie bedrijf.

Wij denken graag mee over de invulling van het relatie evenement.

Relatie evenement organiseren

Een relatie evenement brengt je directe omgeving in beweging.

Van vergadering, bijeenkomst tot relatieborrel. Dat wordt een bijeenkomst die jouw collega’s of relaties niet snel vergeten!

Borrel met je collega’s, informele contactmomenten met je collega’s en klantrelaties, intiem de werkweek doorspreken of juist een korte serieuze noot tijdens de borrel voor het volgende kwartaal; het kan allemaal.

Hoe je het ook in gedachten hebt, Weis Events helpt graag met de juiste invulling. Geen idee is te gek!

Wij bespreken graag met jou de mogelijkheden.

Onze relatie evenementen

 

Op heel veel momenten kan een Relatie of Netwerk-evenement plaatsvinden. Denk hierbij aan de viering van een bedrijfsjubileum, een productlancering, de officiële opening van een nieuw bedrijfspand of als relatiebeheer event. Zowel op jullie eigen locatie of op een externe event locatie naar keuze. Als evenementenbureau creëren wij voor jullie relatie of netwerk-evenement een onvergetelijk concept met een wauw-factor! 

Tijdens een Relatie en Netwerk-evenement, creëren wij samen met de opdrachtgever altijd een WAUW-moment. Beleving staat tijdens zo’n evenement natuurlijk centraal en maakt de betrokkenheid groter. Wij verdiepen ons in jullie bedrijf en daarna bedenken wij onvergetelijke belevingsmomenten die alles te maken hebben met jullie bedrijf. 

Laat je verbazen door onze wauw - factor voor personeelsfeesten, klantendagen, teambuilding, jubileumfeesten of bedrijfsuitjes!

Unieke events, 100% maatwerk en die naadloos aansluit op jullie wensen. Zullen we eens kennismaken? We komen graag met je in contact.

Meer events bekijken?

Neem contact op

Let's talk event -

We willen graag van je horen!

Bel ons

085-2007 187
info@weisevents.nl

Bedrijfsgegevens: