Weis events

Online Evenement -

De verandering van offline naar online events betekent een verandering van aanpak. Wat de aanleiding ook is Weis Events kan voor jou elk online evenement organiseren.

Hieronder een aantal voorbeelden

Online evenement organiseren

Blijf verbonden. Kom digitaal samen.

Online events zijn een krachtig middel om mensen (inter)nationaal te verbinden. Tijd en plaats zijn geen obstakels meer om jouw boodschap te verspreiden en je merk te laten leven. Weis Events heeft de kennis en tools in huis om jou te ondersteunen bij de organisatie van een onvergetelijk online event. Van brainstorm tot livestream: jouw online event is bij Weis Events in goede handen!

Onze online events

Wil jij het personeel op een leuke manier bijbrengen wat de nieuwe bedrijfsregels zijn door de komst van corona? Wij kunnen de nieuwe veiligheidsregels ‘gamified’ maken, zodat iedereen op een leuke manier kennis maakt met de veranderingen. En dat hoeft niet vanuit kantoor of de vergaderzaal, maar dit kan gewoon vanuit huis. 

De game kan, voor elke denkbare verandering binnen jouw bedrijf op maat worden gemaakt.

De kennis leveren jullie bij ons aan, en wij verwerken dit in een op maat gemaakte game.

Bekijk de game

 

O nee! Jullie bedrijf is gehacked! Niemand kan meer bij de belangrijke documenten en de rekeningnummers worden as we speak leeggeplunderd. De vingerafdruk- en irisscanners om het kantoor binnen te komen werken ook niet meer. Alle vestigingen wereldwijd zijn in één klap niets meer waard. Het enige wat je nog over hebt is je eigen identiteit, je mobiele telefoon en je eigen laptop of thuiscomputer… Gelukkig maar, want nu is het in ieder geval nog mogelijk om te communiceren met je collega’s over de hele wereld.

Kies je voor teambuilding en ben je op zoek naar een nieuwe manier om je collega’s op afstand te laten verbinden? Dan is HACKED de beste game ter wereld!

Bekijk de Game

Vier jij dit jaar de kerstborrel ook online? Samen met je collega’s kun je nu de Christmas Game spelen. Ga samen met elkaar de strijd aan en probeer in een uur tijd zoveel mogelijk punten te verdienen.

Met de Christmas Game maakt het niet uit of je collega’s zich thuis bevinden of op de werkplek zelf. Je blikt met zijn allen terug op het jaar en beantwoordt de leukste en gekste kerstvragen. 

Het is ook een leuk idee om elke collega een lekker kerstborrel pakket op te sturen. Zo speelt iedereen de kerstborrel onder het genot van een flesje wijn en wat snacks!

Als evenementenbureau organiseren wij bedrijfsevenementen met een wauw-factor!

Aan de hand van jullie wensen en doelstelling creëren we een onvergetelijk eventconcept en zorgen daarna voor een perfecte uitvoering.
Wil je een offerte ontvangen of advies voor jullie personeelsfeest?

Op onze website zijn de verschillende bedrijfsevenementen beschreven, maar over de exacte invulling hiervan willen wij graag iets unieks en persoonlijks creëren. Daarom maken wij graag persoonlijk kennis met elkaar!

Neem dan contact met ons op of bel ons via telefoonnummer 085 – 2007 187.

Meer events bekijken?

Neem contact op

Let's talk event -

We willen graag van je horen!

Bel ons

085-2007 187
info@weisevents.nl

Bedrijfsgegevens: